Gør din næste fest uforglemmelig med Myselfie! 

Leder du efter en sjov måde at gøre dit næste arrangement mindeværdigt på? Myselfie er den perfekte løsning. Med Myselfie kan du tage fantastiske, sjove billeder med dine gæster, der vil fungere som et minde om aftenen og skabe glæde og varige minder. Lad os tage et kig på, hvordan Myselfie fungerer, og hvorfor det er en ideel tilføjelse til din næste sammenkomst. 

Hvad er Myselfie? 

Myselfie er en interaktiv foto-tjeneste, der giver dig mulighed for at tage unikke og kreative billeder med venner og familie i forskellige positurer. Myselfie er udstyret med rekvisitter, baggrunde og tilbehør, der er designet til at gøre din oplevelse ekstra speciel. Du kan endda tilpasse billederne med din egen tekst eller designelementer! Dette gør det nemt at skabe unikke minder, som alle kan værdsætte i mange år fremover. 

 

Fordelene ved at bruge Myselfie  

Myselfie tilbyder mange fordele i forhold til traditionelle fotograferingstjenester. Til at begynde med er der ikke behov for en fotograf; i stedet vil Myselfie selv gøre alt arbejdet for dig! Desuden fungerer Myselfie hurtigt, så du behøver ikke at vente, mens nogen tager billeder. Og fordi den er automatiseret, sikrer den, at alle får deres øjeblik foran kameraet uden nogen akavethed eller stress. Endelig kan du nemt dele dine billeder online eller via e-mail bagefter, fordi det er digitalt, så alle kan genopleve minderne, selv efter festen er slut! 

Sådan bruger du Myselfie til din næste begivenhed 

Det er nemt at bruge Myselfie til dit næste arrangement! Det eneste du skal gøre er at bestille en tid online (eller via telefon). Din Myselfie bliver leveret senest hverdagen før den valgte dato. Derefter skal du blot følge vores instruktioner om, hvordan du bruger vores sjove funktioner som f.eks. at skabe brugerdefinerede designs eller tilføje tekstoverlejringer på hvert billede, inden du printer dem ud til alle de tilstedeværende – det kunne virkelig ikke være nemmere! 

Anbefalede artikler