Havetraktor og service fra Kalundborg Skov Park og Have

Min gamle have traktor kunne ikke mere, og jeg vidste ikke lige om jeg skulle købe en ny have traktor eller en af de der Front rider som de hed. Jeg ringede til Kalundborg-skov-park-have.dk og spurgte om jeg ikke lige kunne komme forbi, for at få lidt råd og vejledning, hvilket de var meget åbne overfor. Jeg tog billeder af min gamle havetraktor som jeg tog med – jeg ville jo ligesom med en bil handel, se om jeg kunne dels få noget for den gamle havetraktor og dels komme af med den. Jeg fik en lang og god snak med Kalundborg Skov Park Have, og fik dels lavet en rigtig god handel, og en god servicekontrakt oveni. Jeg må indrømme, at jeg nok er den der lidt dovne type, der elsker at sidde på en havetraktor og nyde den friske luft når græsset skal slås.

Husqvarna Havetraktor fra Kalundborg-skov-park-have.dk

Jeg elsker min nye Husqvarna havetraktor – den starter bare hver gang, og min græsplæne står som en af de her parker man bare er så misundelige på. Det har været en fornøjelse at handle med Kalundborg Skov Park Have, og de er bare gode til deres kvalitets service eftersyn, hvor hele have traktoren bliver gennemgået fra top til tå. Denne gang fik jeg en havetraktor i grøn, hvor min tidligere var rød – forandring fryder, og jeg kunne på den måde hele tiden huske på at den var ny. En gave til mig selv, som ingen andre ville have givet mig i år.

Anbefalede artikler