Komplette hjul med Alufælge

Ny bil kræver i mit tilfælde også at der er nye dæk og smarte fælge på. Det var så ikke lige noget jeg kunne få presset ind i handlen med min nye bil, så jeg gik på nettet for at finde nogle komplette fælge med dæk. Egentligt så troede jeg at det var 2 forskellige ting, og ikke at man kunne købe det samlet i noget der hedder Plug and play. Men så blev jeg så klog – for på noget der hedder bigwheels.dk kunne jeg få komplette hjul, fælge med dæk, alt fra samme sted = Plug and play. Jeg fandt nogle smarte fælge som lige passede til min nye bil – og så var det jo bare at sige at det var det sæt jeg ville bestille. Det gjorde jeg, og fik dem leveret hjem til, og så endda med helt nye bolte – selv afbalanceringen garanterede de for.

Bigwheels.dk stort udvalg

Det var de fedeste alufælge jeg fandt, og mine unger var helt vilde, og sagde også at de var smarte – så lykken var gjort. Nu går jeg ikke kun efter udseendet, men også efter en god kvalitet til rimelige priser, for tingene hænger trods alt lidt sammen. Jeg fik kvalitet for pengene, og jeg er fuldt ud tilfreds med mit køb hos bigwheels.dk. Det hele gik som fod i hose, alt kørte som det skulle, også bilen efter de nye fælge med nye dæk var kommet på og afbalanceret. Det er ikke sidste gang jeg handler der, for det var god service.

Anbefalede artikler