Et eller andet sted ville det da være dejligt, hvis tingene ikke altid skulle skifte navn – jeg har længe haft købt LYFT og haft en god effekt af den nikotin det indeholder. Så fortæller en af mine venner at nu hedder det ikke længere LYFT men VELO. For mig kan det da være fløjtende lige meget hvad det hedder det ene eller det andet – bare jeg kan få fat på det når jeg har brug for det. Nå men altid rart at vide, når jeg nu ofte søger efter mine ting på nettet og online. Jeg gik hjem, og søgte som jeg plejede efter Lyft produktet, og det kom da heldigvis også frem som det plejede på Nikopouches.dk – men min ve n havde ret, for her stod der nemlig også at det skifter navn til VELO.

Hvad er LYFT eller VELO som det hedder

LYFT er mine cigaretter forklædt i små poser med noget hvidt pulver med Nikotin, således at jeg får min nikotin men uden at forurene luften med røg, og gøre andre mennesker til passive rygere. I tidernes morgen var der en der fortalte mig køb LYFT online og få et nemmere liv med “røg”. Det var så min debut med LYFT, og min kæreste er henrykt, for hun siger at jeg ikke længere smager af tobak og heller ikke har dårlig ånde. Så nu bliver der også kysset en del mere, og hvad det så ellers lige medfører. Jeg behøver ikke have så meget hjemme på lager for jeg kan få det fra dag til dag.

Anbefalede artikler