Parkeringshuse i København

Jeg skulle en tur til København i bil, og selvom jeg har færdes rigtig mange gange i København i både bil og på gåben, kom der alligevel kriller i min mave – Jeg har selv boet i København, og ved at det er rigtig svært at finde en parkeringsplads i det indre København. Men, det var mange år siden jeg sidst har været i bil der, så lidt angst provokerende var det da. Jeg vidste jo heller ikke ligefrem, om der var kommet flere parkeringshuse til i København, for det er dem jeg har det bedst med, også selvom de koster en formue. Google var en rigtig god hjælper, og jeg fandt da også nogle stykker jeg kunne bruge, da jeg slog københavn Parkeringshuse op. De så virkelig fine ud dem jeg fandt, så jeg skulle lige finde kørselsvejledningen frem, for at se hvilken en af dem der lå tættest på det sted hvor jeg skulle hen. Jeg skulle derind ved 16 tiden, og her er der jo rigtig fyraftens trafik og drøn på, så jeg skulle bare kende vejen, så jeg kunne lægge mig i den rigtige side af vejbanerne. Det gik nu over alt forventning, selve køreturen ind til København gik rigtig fint, med bortset fra at der skete en kæmpe ulykke ved Køge bugt motorvejen. Der blev ligesom helt tomt på motorvejen, og der var dermed også rigtig god plads til lille mig. Jeg ankom derfor stille og roligt til mit Parkeringshus, hvor jeg fandt min parkeringsapp frem, og fik parkeret.

Anbefalede artikler