Rejs med Nordjyllands Idrætshøjskole og oplev verden på en ny måde

Nordjyllands Idrætshøjskole er kendt for at tilbyde en unik idrætsuddannelse til elever fra hele verden. Udover en spændende undervisning i forskellige idrætsgrene, tilbyder skolen også rejser i forbindelse med efterårs- og forårsopholdene. Skolen har rejser til de franske alper, Chamonix, Lanzarote og Indonesien, hvilket giver eleverne mulighed for at opleve verden på en helt ny måde (https://nih.dk/rejser/). I dette blogindlæg vil vi give dig en forsmag på, hvad du kan opleve på Nordjyllands Idrætshøjskoles rejser.

For mange elever er skituren til de franske alper en af de helt store oplevelser. Her kan du få udfordret dit skiløb på nogle af verdens mest udfordrende pister. Skolen tilbyder både en skitur og snowboardtur, så uanset om du er fan af det ene eller det andet, er der noget for enhver smag. Derudover arrangeres der afterski, hygge i hytter og spændende udflugter i området.

Chamonix er stedet for dig, hvis du vil udfordres på sjove og spændende måder. Skolen arrangerer en adventurerejse, hvor turen går op på selveste Mont Blanc. Her er der mulighed for at udfordre sig selv på både bjergbestigning, vandring og mange andre spændende aktiviteter. Rejsen til Chamonix kan sætte dit mod og dine fysiske evner på prøve på en måde, der er unik og uforglemmelig.

Hvis du er mere til sol og sommer, så er Lanzarote stedet for dig. Her kan du se frem til at dyppe tæerne i turkist vand, nyde solen på stranden og dykke ned i spændende lokale kulturelle oplevelser. Skolen har arrangeret en tur til Lanzarote i flere år, og det er altid en populær tur blandt eleverne.

Rejsen til Indonesien vil tage dig med på et fantastisk eventyr, der vil give dig minder for livet. I Indonesien vil du opleve en mixtur af kultur, natur og spændende aktiviteter. Her kan man fx. snorkle med havskildpadder, surfe på de bedste surferstrande og deltage i yoga og meditation. Derudover besøger man også fantastiske nationalparker, og det er en unik mulighed for at opleve en anden kultur og et andet kontinent.

Anbefalede artikler