Sådan får du succes med at lave en selfie-station til dit arrangement

Når du planlægger et arrangement, er der mange ting, der skal overvejes for at sikre, at dine gæster får en uforglemmelig oplevelse. En af de mere moderne måder at engagere dine gæster på er at oprette en Myselfie-station. I denne blog vil vi dele vores tips til at gøre det så let som muligt at sætte en op og samtidig give dine gæster en sjov og trendy måde at tage billeder på.

Vælg det rigtige sted

Det første trin til at oprette en selfie-station er at vælge det rigtige sted. Dette skal være et sted med god belysning og fri for forhindringer, så dine gæster nemt kan tage billeder uden forstyrrelser. Derudover kan du overveje at dekorere området med balloner eller andet, der passer til temaet for dit arrangement.

Brug det rigtige udstyr

For at sikre kvaliteten af de selfies, dine gæster tager, skal du sikre dig, at du bruger det rigtige udstyr. Du skal have en god kvalitet smartphone eller kamera og et stativ eller en holder til at holde udstyret på plads. Derudover kan du overveje at placere en ramme til beskæring af billeder, der passer til temaet, så du opnår en mere ensartet look på dine gæstes billeder.

Opsæt en rekvisit kasse

En af de mest populære dele af en selfie-station er at have forskellige rekvisitter såsom hatte, briller og sjove ornamenter, som dine gæster kan bruge til at tage endnu sjovere billeder. Overvej at opstille en rekvisit kasse fyldt med disse rekvisitter, som dine gæster kan bruge, så de kan lege og eksperimentere med de mulige anordninger. Disse rekvisitter er også en god måde at få dine gæster mere sprudlende og involverede i dit arrangement.

Del på sociale medier

Slutteligt bør du overveje at oprette en hashtag til dit arrangement og opfordre dine gæster til at dele deres billeder på sociale medier som Instagram og Facebook, ved hjælp af denne hashtag. Det vil hjælpe med at sprede din begivenhed og brand, da folk, der ser billeder fra vennerne på sociale medier, vil være nysgerrige efter at deltage i denne slags arrangementer/eksperimenter fremover.

Anbefalede artikler